Word tientjeslid

De Stadspartij voor Stad en Ommeland komt voort uit een fusie tussen de Stadspartij Groningen, Gezond Verstand Haren en Algemeen Belang Ten Boer.

Wij zijn een lokale, pragmatisch partij die voor de lokale problemen lokale en praktische (lokale) oplossingen zoekt. Wij zijn niet met handen en voeten gebonden aan de landelijke politiek in Den Haag of andere organisaties. Wij staan voor onafhankelijkheid in het politieke landschap van Groningen. Vanuit die houding nemen duidelijke, lokale standpunten in over actuele kwesties in de politiek van alledag.

Onze vereniging is een rechtsvorm om dit doel te bereiken. Als lid hebt u stemrecht en invloed op bijvoorbeeld het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst tijdens de ledenvergadering. Als ‘tientjeslid’ bent u natuurlijk ook welkom bij onze verschillende activiteiten zoals de jaarlijkse barbecue de verschillende ledenborrels.

Wij zijn lid van Groninger Belang, en daardoor indirect aangesloten bij de Onafhankelijke Senaatsfractie.
Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u wel of geen informatie wilt ontvangen van deze partijen, zoals het gratis magazine Locomotie (4x p/j).

Wilt u tientjeslid worden?

Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. De bijdrage bedraagt € 10,-.

  Achternaam*

  Voornaam*

  Voorletters*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Wijk

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Ik ontvang wel/geen nieuws van Groninger Belang
  WelGeen

  Ik ontvang wel/geen nieuws van Onafhankelijke Senaatsfractie
  WelGeen

  Betalen met iDeal