Onze ogen en oren
Voor ons is het belangrijk dat er snel iets gedaan wordt aan problemen en dat leuke ideeën uitgevoerd worden. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om (onveilige) verkeerssituaties, achterstallig groenonderhoud of plannen die de leefbaarheid verbeteren. Leuke ideeën, noodzakelijke oplossingen of goede verbeteringen geven wij graag vorm, samen met onze inwoners, ondernemers en verenigingen.  Wij vinden dat de mooiste en beste ideeën van jou komen. Daarom geven wij jou ruimte om mee te denken en beslissen over wat voor jouw wijk en dorp belangrijk is. Als jij je voordeur opent begint daar jouw stad, jouw leefomgeving. Omdat jij weet wat er in jouw omgeving speelt wordt deze beter wanneer jij er invloed op hebt. Jouw stad begint immers bij jouw voordeur! Wij helpen daar graag bij. Onze wijkvertegenwoordigers zijn hierbij een belangrijke spil in ons web. Zij zijn onze ogen en oren in de wijken, buurten en dorpen. Doordat zij weten wat er leeft en speelt kunnen wij snel inspringen om jouw wijk en dorp mooier te maken.

Wij hebben regelmatig contact met onze wijkvertegenwoordigers en duiken met hen de wijk in om op de hoogte te blijven. Daarnaast gunnen we onze “ogen en oren in de wijk” graag een inkijkje in de politiek en adviseren we de wijk hoe dingen aangepakt kunnen worden.  We houden wijkvertegenwoordigers op de hoogte wanneer de gemeenteraad spreekt en beslist over plannen in hun wijk en dorp. Niet alleen als wijkvertegenwoordiger maar ook als buurtbewoner ben je natuurlijk altijd welkom om bij ons aan te schuiven om mee te praten over deze onderwerpen.

Als wijkvertegenwoordiger van jouw wijk of dorp:

  • ben je onze ogen en oren.
  • heb je oog voor de kansen en mogelijkheden.
  • help je de leefbaarheid  te vergroten door betrokken te zijn.
  • breng je ideeën naar voren.
  • blijf je onafhankelijk.
  • maak je Groningen tot de stad waar we trots op zijn.
  • ben je ons aanspreekpunt.

Wil je ons helpen en wijkvertegenwoordiger worden?
Meld je dan aan.

Wanneer je geen wijkvertegenwoordiger wilt worden, maar wel belangrijke zaken of goede ideeën hebt, mag je ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Onze wijkvertegenwoordigers

Lees verder

Wijkvertegenwoordiger worden

Lees verder