De fractie van de Stadspartij 100% voor Groningen zoekt een enthousiaste en gedreven fractiemedewerker voor onze interne- en externe communicatie. Als grootste lokale partij in de gemeenteraad van Groningen streven wij naar een gemeente die respect, ruimte en vertrouwen biedt aan haar inwoners, ondernemers en verenigingen. Als fractiemedewerker ondersteun je niet alleen de raadsleden en woordvoerders.
Je draagt ook bij aan het zichtbaar maken van de fractie en de partij via onder andere sociale media. Ben jij dit politieke talent met goede communicatieve vaardigheden? Heb jij interesse in politiek? Wil jij onze gemeente mooier en eerlijker maken en ben jij in het bezit van een gezonde dosis humor? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ervaring met lokale politiek of als journalist is een pre, maar geen vereiste. Jonge communicatietalenten zijn welkom.

Als fractiemedewerker bij de Stadspartij 100% voor Groningen krijg je de mogelijkheid om direct betrokken te zijn bij het politieke proces en een bijdrage te leveren aan het lokale bestuur. Je zult, samen met je collega fractiemedewerker, onderdeel uitmaken van een enthousiast team dat zich inzet voor een mooi en leefbaar Groningen.

Ben jij geïnteresseerd en wil je ons team versterken?
Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 4 oktober naar ons op via info@stadspartijgroningen.nl.
We kijken uit naar je reactie!

WAT BIEDEN WIJ?

  • De kans om in het politieke hart van Groningen te werken.
  • Een uitdagende, inspirerende en dynamische werkomgeving met genoeg uitdagingen om je in vast te bijten.
  • Een tijdelijk dienstverband van gemiddeld 15 tot 18 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging, werktijden in overleg. (tijdens piekperiodes ligt het aantal werkuren per week soms hoger en tijdens de recesperiodes aanmerkelijk lager)
  • Ingangsdatum medio oktober 2023.