1911922_10153871008510117_676996994_nKlinkt Den Haag voor jou ook zo ver weg? Groningen begint bij je voordeur!

Daarom is de Stadspartij hét lokale alternatief in Groningen. 

Wij zijn een onafhankelijke, lokale partij, zonder Haagse belangen en kijken anders naar de stad dan je misschien van de politiek gewend bent. Wij zien de stad zoals jij die ziet. Als jij je voordeur opent begint daar jouw stad, jouw woonomgeving. Voorzieningen dicht bij huis, winkels, horeca, sportverenigingen en, veiligheid (enzovoort: schrappen) zijn  zaken die voor jou belangrijk zijn. Daarom houden wij ons daarmee bezigWij vinden dat jij meer over je eigen woonomgeving te zeggen moet hebben. Jouw stad begint immers bij jouw voordeur!

Jij praat mee.
Wij vinden dat de mooiste en beste ideeën van jou komen. Daarom geven wij jou ruimte om mee te denken en beslissen over wat voor jou belangrijk is. Omdat jij weet wat er in jouw omgeving speelt wordt de stad beter als jij er invloed op hebt. Door samen te werken ben jij mede-eigenaar en daarmee ook verantwoordelijk voor het resultaat. Daarom moeten verantwoordelijkheden aan de wijken worden overgedragen, zodat jij invloed op jouw directe woon- en leefomgeving kan uitoefenen.

Voor de Stadspartij zijn leden van groot belang, jij dus ook! Niet alleen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de vereniging, maar gedurende het hele jaar hoort de Stadspartij graag de mening van onze leden! Wij vinden het contact met onze leden belangrijk omdat zij onze voelsprieten van hun wijk zijn. Jij weet namelijk als geen ander wat voor jou wijk belangrijk is en welke actuele thema’s er spelen. En wij helpen graag met het verbeteren van jouw directe leefomgeving. Belangrijk is dat er niet alleen iets gedaan wordt wanneer er problemen zijn in uw wijk, maar ook dat leuke en goede ideeën uitgevoerd kunnen worden.

Doe mee! Denk mee!

Het lidmaatschap van de Stadspartij bestaat dus niet alleen op papier en hoeft niet op te houden met het bezoeken van ledenvergadering en het betalen van de jaarlijkse contributie.

Onze leden:

· zijn onze ogen en oren in hun wijk.
· maken samen met ons de stad.
· helpen om hun wijk leefbaar te houden.
· voelen zich betrokken bij hun straat, buurt, wijk en dorp.
· brengen ideeën naar voren en denken mee over zaken die hun wijk aangaan.
· krijgen desgewenst ook een inkijkje in de politiek.

Onze leden zijn elke maandagavond welkom om aan te schuiven bij onze fractievergadering om mee te praten over uw straat, buurt, wijk en dorp.
Zo is iedereen welkom om een kijkje in de politieke keuken van de Stadspartij te nemen

Wordt lid voor maar € 17,50 p.j., of  donateur vanaf € 10,- p.j. en steun hét lokale alternatief van Groningen!

De Stadspartij lid is van Groninger Belang, en daardoor indirect aangesloten bij de Onafhankelijke Senaatsfractie.
Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u wel of geen informatie wilt ontvangen van deze partijen, zoals het gratis blad Locomotie.

Wilt u lid worden van de Stadspartij?
Dat kan door onderstaand formulier in te vullen.
Het lidmaatschap* voor 2017 bedraagt € 17,50.

Achternaam*

Voornaam*

Voorletters* :

Adres* :

Postcode* :

Woonplaats* :

Wijk :

Geboortedatum* (dd-mm-jjjj):

E-mailadres* :

Telefoonnummer* :

Ik ontvang wel/geen informatie van Groninger Belang.

Ik ontvang wel/geen informatie van de Onafhankelijke Senaatsfractie

Voer onderstaande code in en klik op verzenden.
captcha