Lid worden

De Stadspartij Groningen komt voort uit een fusie tussen de Stadspartij Groningen, Gezond Verstand Haren en Algemeen Belang Ten Boer.

Wij zijn een lokale, pragmatisch partij die voor de lokale problemen lokale en praktische (lokale) oplossingen zoekt. Wij zijn niet met handen en voeten gebonden aan de landelijke politiek in Den Haag of andere organisaties. Wij staan voor onafhankelijkheid in het politieke landschap van Groningen. Vanuit die houding nemen duidelijke, lokale standpunten in over actuele kwesties in de politiek van alledag.

Onze vereniging is een rechtsvorm om dit doel te bereiken. Als lid hebt u stemrecht en invloed op bijvoorbeeld het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst tijdens de ledenvergadering. Als lid bent u natuurlijk welkom bij onze verschillende ledenactiviteiten zoals de jaarlijkse barbecue de verschillende borrel- of training en scholingsbijeenkomsten. En dat voor slechts € 20,00 per jaar!

De ‘Politieke Vereniging Stadspartij’ is lid van Groninger Belang, en daardoor indirect aangesloten bij de Onafhankelijke Senaatsfractie.
Hierdoor zijn onze leden automatisch lid van het provinciale platform Groninger Belang en van het landelijke platform Onafhankelijke Senaats Fractie. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Wanneer u niet automatisch van deze partijen lid wilt zijn en/of geen informatie van ze wil ontvangen dan kunt u dat hieronder aangeven.
Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u wel of geen informatie wilt ontvangen van deze partijen.

Wilt u lid worden?
Dat kan door onderstaand formulier in te vullen.
Het lidmaatschap* voor 2021 bedraagt € 20,00.

  Achternaam*

  Voornaam*

  Voorletters*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Wijk/Dorp

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Ik wil jullie digitale nieuwsbrief wel/niet ontvangen.
  Welniet

  Ja, ik wil ook indirect lid zijn van Groninger Belang en ik geef toestemming om bovenstaande gegevens te delen.

  WelGeen

  Ik ontvang wel/geen nieuws van Groninger Belang.
  WelGeen

  Ja, ik wil ook indirect lid zijn van de Onafhankelijke Senaatsfractie en ik geef toestemming om bovenstaande gegevens te delen.
  WelGeen

  Ik ontvang wel/geen nieuws van de Onafhankelijke Senaatsfractie.
  WelGeen