Belastingbetaler verder op kosten gejaagd door instelling commissie wijze mannen Forum.

Als uitkomst van het bestuurlijk overleg tussen college en Gedeputeerde Staten is een commissie van drie wijze mannen ingesteld die voor 30 april a.s. moeten onderzoeken hoe de plannen voor het Forum zo kunnen worden aangepast dat de Provinciale Staten wel met 35 miljoen over de brug zullen komen.

Wat de uitkomst ook moge zijn, deze vertraging kost de belastingbetaler miljoenen!

Het was immers wethouder Ton Schroor die tijdens het spoeddebat vorige week woensdag zwart op wit verklaarde dat iedere maand uitstel een half miljoen zou kosten. Suggesties dat de cijfers waren opgeklopt werden verontwaardigd van de hand gedaan.

Minder dan een week later beweert dezelfde wethouder met droge ogen dat de vertragingskosten wel zullen meevallen.

In de ogen van de Stadspartij opnieuw een bewijs dat de hele cijfermatige onderbouwing van het Forum op drijfzand is gebouwd. Of de cijfers van Schroor kloppen en we gaan minimaal voor een miljoen het schip in of de wethouder heeft ons vorige week maar wat voorgehouden.

Gezien deze ontwikkeling zal het u niet verbazen dat de Stadspartij hele grote vraagtekens zet bij de competentie van onze bestuurders. Een maand geleden schreeuwde men moord en brand en we zouden ons gelijk bij de rechter gaan halen en nu ligt alles ineens weer open.

Dit heeft niets meer te maken met consistent beleid maar alles met paniekvoetbal.

En nu zeker maar hopen op een doelpunt in de laatste minuut?

Volgens de Stadspartij heeft het eindsignaal al lang geklonken!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*