wijkvertegenwoordiger

Word wijkvertegenwoordiger!

De Stadspartij is op zoek naar wijkvertegenwoordigers!
Heeft u leuke ideeën, noodzakelijke oplossingen of goede verbeteringen voor uw wijk? Als wijkvertegenwoordiger zou u dat kunnen realiseren!

Voor de Stadspartij bent u als Stadjer van groot belang en staat u centraal. U weet als geen ander wat er leeft en speelt in uw straat, buurt, wijk en dorp. De Stadspartij helpt Stadjers graag met het verbeteren van hun directe leefomgeving en zoekt daarom contact met bewoners.

Onze wijkvertegenwoordigers zijn mensen die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid van hun woonomgeving. U weet als bewoner als geen ander wat er belangrijk is en welke actuele thema’s er spelen. Voor de Stadspartij is het belangrijk dat er iets gedaan wordt aan problemen en dat leuke ideeen uitgevoerd worden. Of het nu gaat om verkeerssituaties, achterstallig groenonderhoud of plannen waarmee u de leefbaarheid in uw wijk denkt te kunnen verbeteren: de Stadspartij is er door en voor u.

Wij hebben regelmatig contact met onze wijkvertegenwoordigers, of de wijk induiken om op de hoogte te blijven. Als betrokken buurtbewoner bent u natuurlijk altijd welkom om bij ons aan te schuiven om mee te praten over al deze onderwerpen. De Stadspartij geeft daarmee de wijk – via u – een directe ingang in de lokale politiek, in de gemeenteraad. We gunnen onze ogen en oren in de wijk graag een inkijkje in de politiek en adviseren de wijk hoe dingen aan te pakken. We houden wijken met actieve vertegenwoordigers ook op de hoogte hoe er in de gemeenteraad gedacht wordt en welke plannen er aan komen.

U als wijkvertegenwoordiger:

  • bent onze ogen en oren.
  • heeft oog voor de kansen en mogelijkheden in uw buurt.wijkvertegenwoordiger2
  • helpt de stad leefbaar en veilig te houden.
  • brengt ideeën naar voren en denkt mee.
  • blijft onafhankelijk.
  • bent welkom bij onze vergaderingen, bijeenkomsten en jaarlijkse barbecue.

Wilt u ons helpen en wijkvertegenwoordiger worden?
Stuur dan een mail naar stadspartij@raad.groningen.nl

Wanneer u geen wijkvertegenwoordiger wilt worden, maar wel belangrijke zaken of goede ideeën heeft, mag u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.